Kyokushin Karate Shihan Ioannis Stefanou 5 Dan Branch Chief Greece

Βολιώτες στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

May 29, 2016

[flickr_set id="72157670170196206"]

Για το Kyokushinkai Karate στη Βάρνα της Βουλγαρίας

Βολιώτες θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Kyokushinkai Karate του 2016 στις κατηγορίες παίδων - κορασίδων - εφήβων - ανδρών - γυναικών σε Knock - Down αγώνες πλήρους επαφής καθώς και στα Kata (σύνολο τεχνικών με υποτιθέμενους αντιπάλους).

Τόσο ο εκπρόσωπος της Παγκόσμιας Οργάνωσης Kyokushinkai Karate Ιωάννης Στεφάνου και προπονητής του Συλλόγου Kyokushinkai Karate Βόλου όσο και οι αξιόλογοι αθλητές της Πανελλήνιας Οργάνωσης θα βρεθούν στη Βουλγαρία. Οι αθλητές που επιλέχτηκαν από τον Ιωάννη Στεφάνου να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα από τον Βόλο, από τον σύλλογο Kyokushinkai karate Βόλου είναι οι εξής: Αλιώρης Παναγιώτης στην κατηγορία εφήβων 14-15 ετών Κούμιτε -65 κιλών και στα ΚΑΤΑ, Μένα Τζίμης στην κατηγορία Εφήβων 16-17 ετών Κούμιτε -65 κιλών και στα ΚΑΤΑ. Από τον Σύλλογο Kyokushinkai Karate Αθήνας του προπονητή Παναγιώτη Αντωνίου είναι οι εξής αθλητές: Μπεκύρας Απόστολος στην κατηγορία Κούμιτε Ανδρών -90 κιλών και Χοχλιός Νικόλαος στην κατηγορία Κούμιτε Ανδρών -90 κιλών.

Το εν λόγω πρωτάθλημα θα διεξαχθεί το διήμερο 21 - 22 Μαΐου στην Βάρνα της Βουλγαρίας με την συμμετοχή 25 και πλέον κρατών που ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Οργάνωση του Kyokushinkai karate.

To Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Kyokushinkai θεωρείται από τα πλέον δυναμικότερα του κόσμου αφού κάθε τετραετία στους πρώτους 10 καλύτερους του παγκόσμιου πρωταθλήματος οι μισοί είναι Ευρωπαίοι και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα και στο τελευταίο παγκόσμιο, όπου Παγκόσμιος Πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Βούλγαρος Zahari Damyanov.

Η ελληνική αποστολή θα αναχωρήσει οδικώς σήμερα, Πέμπτη 19/5 και αποτελείται από 5 αθλητές και έναν προπονητή.

Ο αρχηγός - εκπρόσωπος του Kyokushinkai Karate της Ελλάδας Ιωάννης Στεφάνου θα λάβει μέρος στους αγώνες των ΚΑΤΑ, καθώς και στη συνάντηση των αρχηγών εκπροσώπων που θα διεξαχθεί αύριο Παρασκευή 20 Μαΐου και στο σεμινάριο εξετάσεων διαιτησίας καθώς είναι και ευρωπαϊκός διαιτητής.

Οι 5 αθλητές των Συλλόγων Αλιώρης Παναγιώτης, Μένα Τζίμης, θα αγωνιστούν το Σάββατο 21 Μαΐου, οι Μπεκύρας Απόστολος, Χοχλιός Νικόλαος και Στεφάνου Ιωάννης θα αγωνιστούν την Κυριακή 22 Μαΐου και θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την διεκδίκηση ενός μεταλλίου αγωνιζόμενοι με επαγγελματίες αθλητές του συστήματος του 1ου μεγάλου γκρουπ της Μητρικής Οργάνωσης ΙΚΟ1, της Οργάνωσης που ίδρυσε ο Sosai Masutatsu Oyamas και άφησε διάδοχό του τον Kancho Shokei Matsui.

Τους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος θα τιμήσει με την παρουσία του ο Ιάπωνας Αρχηγός της Παγκόσμιας Οργάνωσης του Kyokushinkai Karate Kancho Shokei Matsui 8 Dan καθώς και ο Γενικός Γραμματέας της Παγκόσμιας Οργάνωσης Kyokushinkai Karate Shihan Katsuhito Gorai 6 Dan.

Στο meeting των αρχηγών - εκπροσώπων κρατών του Kyokushinkai Karate ο εκπρόσωπος της Ελλάδας Ιωάννης Στεφάνου θα έχει την ευκαιρία να ενημερώσει και να προσκαλέσει όλους τους εκπροσώπους κρατών με τις ομάδες τους να παραστούν στο 7ο Διεθνές Καλοκαιρινό Καμπ 2016 το οποίο θα διεξαχθεί 6 - 10 Ιουλίου στη Σκιάθο.

Στο εν λόγω καμπ θα διδάξει ο διεθνούς φήμης δάσκαλος Shihan Tsutomou Wakiuchi 6 Dan θα είναι η 4η φορά που τόσο υψηλόβαθμο στέλεχος της Παγκόσμιας Οργάνωσης θα επισκεφθεί την Ελλάδα.

Την Κυριακή 22 Μαΐου ο αρχηγός της Παγκόσμιας Οργάνωσης Kancho Shokei Matsui 8 Dan, θα διδάξει σε σεμινάριο αγωνιστικό και τεχνικό πρόγραμμα του δυναμικού Kyokushinkai Karate. Αξίζει να αναφερθεί ότι τα έξοδα της αποστολής τα αναλαμβάνουν οι σύλλογοι με τους αθλητές.

Τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των Συλλόγων της Πανελλήνιας Οργάνωσης του Kyokushinkai Karate, ο Ιωάννης Στεφάνου καθώς και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας οργάνωσης Κωνσταντίνος Νασιούλης εύχονται καλό ταξίδι στην ελληνική αποστολή και καλή επιτυχία στους αθλητές.

Linkedin

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ - SHARE OSU

STEFANOU logo 230x230

SHIHAN IOANNIS STEFANOU 5 DAN

Shihan Ιωάννης Στεφάνου 5 Dan

masoyama_matsui8713b7c12908face3b574e7f2615c716
Η ιστορία του Osu!
OSU
imb_logo_23
imb_logo_23
ΧΟΡΗΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ