Kyokushin Karate Shihan Ioannis Stefanou 5 Dan Branch Chief Greece

Σεμινάριο Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε ΕΛ.Ο.Κ

February 23, 2015

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε ΕΛ.Ο.Κ μετά από πρόταση της επιτροπής Κεντρικής Ελλάδας πραγματοποιεί σεμινάριο για την τεχνική του Νοκ – Ντάουν καράτε.
Θα παρουσιαστούν οι κανονισμοί της διαιτησίας και οι τεχνικές που θα επιτρέπονται για τους συγκεκριμένους αγώνες. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο Βάκης Παρασκευόπουλος στον βόλο στις 21 Φεβρουαρίου ημέρα Σάββατο και ώρα 11:00 – 15:00.
Τους κανονισμούς θα παρουσιάσουν οι κύριοι Ιωάννης Στεφάνου υπεύθυνος της τεχνικής επιτροπής Κεντρικής Ελλάδας και Εκπρόσωπος του Kyokushinkai Karate από τον Βόλο και ο Κατσούρας Λήο Εκπρόσωπος του Shidokan Karate επίσης από τον Βόλο.
Παρών στο σεμινάριο θα είναι και ο Πρόεδρος επιτροπής διαιτησίας της ΕΛ.Ο.Κ κ. Νικήτας Ζαρουχλιώτης, ο γραμματέας κ. Ιωάννης Στυλιανόπουλος, τα μέλοι Καραχάλιος Πλάτων και Ιωάννης Μοσχοβάς καθώς και διαιτητές κατηγορίας Α.
το σεμινάριο μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο διαιτητές και προπονητές μέλοι της ΕΛ.Ο.Κ. θα παρευρεθεί βέβαια και η επιτροπή Κεντρικής Ελλάδος, με τον Πρόεδρο κ. Χαράλαμπο Ευθυμιάδη από την Λάρισα, τον Αντιπρόεδρο κ. Νικόλαο Μπαλάτσο από την Λάρισα, την κ. Γεωργία Αιστράτη από τον Βόλο και τον Υπεύθυνο διαιτησίας Κεντρικής Ελλάδας κ. Ευάγγελο Αθανασό από την Καρδίτσα.
Η ΕΛ.Ο.Κ και η Επιτροπή Κεντρικής Ελλάδας ευχαριστεί θερμά τον κ. Γεώργιο Βλιώρα και τον διευθυντή Αθλητικού Γραφείου κ. Γεώργιο Χρήστου για την παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου και για τους ξενώνες που θα φιλοξενήσουν τους διαιτητές.

Linkedin

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ - SHARE OSU

STEFANOU logo 230x230

SHIHAN IOANNIS STEFANOU 5 DAN

Shihan Ιωάννης Στεφάνου 5 Dan

masoyama_matsui8713b7c12908face3b574e7f2615c716
Η ιστορία του Osu!
OSU
imb_logo_23
imb_logo_23
ΧΟΡΗΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ